Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

«Αλλοίωση αποτελέσματος – κακή εφαρμογή των κανονισμών από τον διαιτητή κ. Μπαϊραμίδη Πασχάλη»

 


Σέρβια, 26 Οκτωβρίου

 


Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Σέρβια
Δημοτικό Στάδιο Σερβίων 50500

ΠΡΟΣ:
-        ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
-        ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Κοιν.:
-        ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
-        ΜΜΕ«Αλλοίωση αποτελέσματος – κακή εφαρμογή των κανονισμών από τον διαιτητή κ. Μπαϊραμίδη Πασχάλη»


 
  Μπορεί τα λάθη των διαιτητών να θεωρούνται και είναι ανθρώπινα ακόμη και στην περίπτωση που κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα τίποτα όμως δεν δικαιολογεί εκείνα τα λάθη που χαρακτηρίζονται είτε από άγνοια κανονισμών είτε από σκοπιμότητα με στόχο την αδικία εις βάρος μιας ομάδας.
 Αδικία που πληγώνει στο μέγιστο βαθμό την προσπάθεια ανθρώπων (ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων, φιλάθλων) οι οποίοι ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές επιδιώκουν να κρατήσουν ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
 Αυτή η προσπάθεια απαιτεί τουλάχιστον τον ελάχιστο σεβασμό κάτι που όπως αποδείχτηκε «απουσίαζε» από τις ενέργειες και τις αποφάσεις του κ. Πασχάλη Μπαϊραμίδη, διαιτητή της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Μακεδονικό Κοζάνης το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στο γήπεδο των Σερβίων.
 Σε ένα ρεσιτάλ κακής εφαρμογής και άγνοιας των κανονισμών διαιτησίας – γιατί έτσι θέλουμε να πιστεύουμε –  ο κ. Μπαϊραμίδης φρόντισε να αλλοιωθεί το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης και να διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του ποδοσφαιρικού αγώνα.
 Δεν θα αναλωθούμε στην καταγραφή των άδικων – τραγικά λαθεμένων αποφάσεων του κ. Μπαϊραμίδη καθώς αυτές οι αποφάσεις έχουν ήδη αξιολογηθεί από την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας.
 Με δεδομένο τον σεβασμό στα επίσημα όργανα της ΕΠΣ Κοζάνης και της Επιτροπής Διαιτησίας το ελάχιστο που περιμένουμε είναι η παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή, όχι γιατί πλέον έχουμε να κερδίσουμε κάτι αλλά για να μην συναντήσει απέναντι της καμία ποδοσφαιρική ομάδα τον εν λόγω διαιτητή.
 Όπως και να έχει εμείς αυτήν την προσπάθεια θα την συνεχίσουμε γιατί αφορά πάνω από όλα την νεολαία, τα παιδιά, τους φίλους και την ιστορία του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων.

     Με εκτίμηση
  Το Δ.Σ. του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου